Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, September 14, 2008

bear lg..wee~

salam.. =)

jumaat aritu gi ipow..
nape ek?lu pk la sndri..haha
pose2 ni kan..da dkt nk raya..pe lg klu ke ipow tu..hihi~
kami gi greentown dlu..kt ctu aku berjaya pilih brg2 tok rumet aku..
n aku sgt puas ati ble die puas ati..haha~
is my taste gewd enuf wahai cik rumet? ngee :-D
pas pnat mengeliling mall tu, ktorg trus gerak ke JJ..
after asar, wt reservation kt kenny G..pergh..xsbr da aku ms tu..
bau2an muffin menyengat hidungku..huurrmmm~
so nk buang ms tggu waktu berbuke,ktorg jln2 lg..xingt pnat lak kami pose2..
klu ke klas cmtu, konpem balik terbongkang..haha~
masuk JJ tgk sale2 lg..then tgk bear yg diidam2kan dr dlu..
actly ni ade sum1 janji nak kac..hehe
tp yg besar da xde...waa~aku siyes kuciwa gle ms tu..huhu
then aku g memory lane since aku pnah nmpk bear cmtu kt ctu..
tp its not my day la..bear cmtu ade, tp size sedang2 gk.huhu
maybe gak aku ditakdirkn dpt yg kck..
but, i said, le x klu jmpe yg besar nnt, aku ttp nk yg bsr?
n dia pon tersnym stuju!
but, its ok..aku ttp dpt bear..hehe~
n aku bg dia 1..tukar2 la kami..wat kenangan konon2...suwiit kan kami?hikhik..
n mlm ntu katil aku da pnuh ngn bear..
even 2 je bear, tp aku terpaksa mengecilkn diri ble tdo..hehe~biru..ni aku bli..ssuai utknya..hihi
pinky~..ni lak aku dpt.. =) cumel kn?
bergambar sebelum diserahkan..hihi comelkan kami?hikhik~
bear yg menyebabkan aku terpksa kecikkan badan.. ngee =D

p/s: still waiting 4 d next bear~ wee~ hek2..

n ms mkn..aku nmpk kasih ibu yg aku rs aku ptt share..
ms buka, anak dia merengek ngntok..
ibu ni tdokan dia..so xpat berbuka..
hnya mnum..
pas ayh dia abes mkn, br ayh dia potong2kn ayam tok ibu dia..
wut a lovely mom~
ni wt aku xsbr nk balik..huhu

ibu yg mnum je tu..anak tdo..huhu~

2 comments: