Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, February 18, 2009

u annoyed me lately!!

knapa kamu sgt menjengkelkan lately???

kamu mmg jenis pendiam..
itu aku perasan
tp sekali kamu kuarkan ayat, ia amat annoying ok!!!

kamu, tolong la behave sket
aku x sangka kamu orang yang demikian
at 1st i thought dat was a joke
tp klu dah JOKE tu slalu sgt menjengkelkan, kamu x rasa kamu buat tu annoying ke???

n 1 more thing..
kamu konon2 nak mengelak dr benda yang kamu takut
tp kamu tetap layan jeeee~
itu pon kadang2 menjengkelkan kami ok

erm..up to u
tp jangan smpai aku dah MALAS nak layan kamu

aku mmg x suka marah
x suka dimarahi
aku rasa aku boleh bersabar
sbb sekuat-kuat iman tu adalah melawan nafsu kan
marah itu adalah nafsu
aku mmg seboleh-bolehnya akan elak dari terjebak dengan perkara2 menyakitkan & membuang masa ni
tambahan boleh menaikkan blood pressure aku
n membuatkan aku x cukup menjadi awet muda

tp kalau mau meneruskan ini..
aku x berani jamin

kamu, watch ur mouth!!!

aku sentiasa doakan kamu berubah menjadi lebih baik
sbb org sekeliling kamu pon kata kamu seorang yang baik
semoga kata2 orang2 ni juga menjadi doa

salam...

6 comments:

nUrHiDaYaH said...

lawak biase2,bleh tahan la lg.
tp lawak yg kuang ajar,n xleh ditrime akal,mmg sakit hati la.huh!

ZirCon gurL said...

tula, lawak pon biarlah berpada2 kan
jgn smpai menyakitkan orang
klu x sedar,maybe de org dh tegur
tp ble org tegur tu take la action sket
jgn wat xtau je kan..
aigoo!

mr cekodok said...

ilek dyh.jgn marah2.kool.nti nmpak tua..tgk rumetmu..awet muda
ahaks
yg pntg kte SHERIA!!

ZirCon gurL said...

xdela, mn de marah
cme a lil bit pissed off ble mlawak yg agak kurang senang didengar
sape2 pon cmtu kan
jz jdkan tu sume pengajaran
=)
sheria!!!

balqissy said...

adooi..siapa yang buat tweeny ku saket ati ni?
ilek2 dulu. chill ya..

^.~

ZirCon gurL said...

xde sape la tweeny ku~ no worries ya~
=)