Feeds RSS
Feeds RSS

Thursday, February 26, 2009

dulu dan kini

salam...

dlu masa dpt tawaran utp..ade la sorg kawan mak aku ni ckp..
"ooo dpt UTP ek..sng tu nk cr jodoh..ctu ramai laki dr pompuan"

tergamak lak makcik ni ckp psl jodoh kan..
tp klaka la cr dia ckp tu..
aku jz senyum ja bila dia ckp cmtu.. hihi

n bila aku masuk utp..aku le nampak mmg ramai pon guys dr girls
aku nmpk tu bila minggu aluan siswa la
tp aku x tringat lgsung pon pe yang makcik tu ckp

n bila dh start klas..aku tgk sama balance lak laki n pompuan chemy
bila aku tringat makcik tu ckp cmtu..aku trus rs xle caya..
tp bila tgk klas dak2 mechy, EE or civil..aku rs kebenaran makcik tu teserlah
thanx God gak, klas aku balance..hihi

tp kini bila dah major..aku rs aku lg x caya apa yg makcik tu ckp...
sebab ape?
jum tgk ni~

ni group aku..lab air pollution n lab industrial effluent
ada aku..meera..mel..zahidah n en fariz aka kong
sorang je lelaki bertuah kan?
untung sungguh ko kong =p

ni plak group rumet aku..
ada dayah..dayana..ida..nisha n harith
tp kt cni ida n nisha xde
but kt cni harith la untong =p

group ni lak ade chunk..ha..oyeng..pacak n sorg lg girl
(sori aku lupa nama..huhu)
n kt cni pacak la untung kn..

so bila dah major..laki2 ni plak la yg sket dr girl
maybe sbb major ktorg
ramai dak2 laki gi amek PE..
itu dh terbukti la..

tp aku rs selamat je walaupon ade 3 laki dlm major aku
so stiap group akan dpt sorg laki
at least, keje2 'berat' die yg wat..


seb baik ade ko kong... =p

9 comments:

mr cekodok said...

"fariz(bukan nama sebenar)diibaratkan seperti seekor kumbang yg hinggap di taman bunga yg indah berseri2"

meki kaya ngn lelaki
kalao wt lab sume ahli laki
byngkan bila sume kumbang2
xde bunga jadi penyeri

hehe=)

ZirCon gurL said...

hehe
tula..bile dah combine be fair kan
br la nmpk ratio tu btol
hihi

Dayana said...

lab yang sungguh tak boleh belah.

ZirCon gurL said...

lab yg begitu panjang lebar..
adeh~

Jazlin Ernida said...

hehe sebbaek ada hero dalam group, boleh la 'buli' dengan kerja-kerja berat kan hihihi.

nUrHiDaYaH said...

hahah..ko ni,amik gmba bukan nk gtau.kalo x leh aku pose skit.ni gmba aku pn x nmpk..haha!
lab yg lame.huh!

ZirCon gurL said...

alin- haha tol tu..seb baik ade gak kumbang mambang.. =p

dayah- aku nk panggil ko..tp ko la, dok bawah2 lak..harith tu lindung ko..haha

:: Fariz Azhar:: said...

kumbang mambang ko panggil aku... kurengg sungguh...muahahaha!

walaubagaimanapun, kerja2 service dan maintainance tempoh hari mmg menarik...sape kata pompuan xleh jadi engineer yg gnz...kan2?

p/s: gmbr aku pnjt filter bag tu kool giler walaupun muka aku dilindung dust mask...muahaha

ZirCon gurL said...

yezza..tol ckp mu wahai kumbang *mambang*
haha~
xpe, ko je dpt panggilan tu
org len x..
special kn?hehe
k, nnt aku send pic2 ko yg kewl gle tu..hehe