Feeds RSS
Feeds RSS

Thursday, February 5, 2009

teringat ku teringat

kenapala recently aku asyik pk psl kamu

tetiba kamu muncul semula di saat aku baru je nak mengingati mu

aku guess kamu mmg pandai membaca isi hati ni

semua yang terjadi di sekelilingku membuatkan aku terpk tentang kamu

birthday kawan ku juga sama denganmu

smpai muka emak kkk ipar aku, aku rs sama dgn muka emakmu..

mak aku punya miting pon tetibe jatuh ari birthday kamu

aaaaaa....

kebetulan kah semua ini?

kamu betul2 kembali?

atau sekadar singgah sekejap...

tapi aku betul2 teringat tentang kamu

rindu mungkin?

aaahh... aku xmau pk lg..

aku rasa aku ada rindu kamu...

walau sedikit...

adei~

salam~

13 comments:

hafizuddin said...

uuik ?

kamu .. knapekah ??

ZirCon gurL said...

xde pape2..hihi

sonok2 aje~

=p

hafizuddin said...

tipu.. tipu .. x bek tipu .. jom google ~

ZirCon gurL said...

ooppss!
saja la nak ter-rindu seseorg, xkan xle..hihi

hafizuddin said...

cehh .. cube la windu2 sket kt aku . luah2 kn la pada ku ini

sUe said...

aih..rindu kat saper la tu ek?
hehehe..

ZirCon gurL said...

apy- mana le rindu kamu, sbb kamu dah jumpe selalu..lgpon nnt de org marah..hek2

kak sue- jz tringat one old fren..=p

ShafliZzoE_Se7eN said...

rindu?

ZirCon gurL said...

=p

nUrHiDaYaH said...

i know who!!
;p

ZirCon gurL said...

kamu tau yot???

kuikuikui

sape ek?

hafizuddin said...

i noee ~ ~

ZirCon gurL said...

apy konon2 tau~

tp kamu mmg xtau.. =p