Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, December 29, 2008

salam... =)

daku di-tag lagi oleh kak suE n dayaH
tp x ingt la tag ke berapa ni..huhu
check it out~

1) Do you think you’re hot ?
- hmm..xde la sgt, tp happy go lucky kot.. =p

2) Upload your favourite picture of you.
- ha, ni mmg statement baek punye!

i)

ii)


iii)


iv)

v)


vi)


vii)



3) Why do you like that picture?

Pic i) - pic dgn aqiel.. aku syg sgt ank buah aku yg ni..tp bukan aku pilih kasih tau, cme dia terlalu petah.. =) n die pnah sakit dlu.. xde sape sgka die akan hidup comel mcm skang..

Pic ii) - i love myself when i in purple..my pebret color..hehe

Pic iii) - pic dgn sisters.. suka sbb suma nmpak cam budak2 lg ms ni..hehe
konon2 muda =p

Pic iv) - dua2 pon cute kan? haha~

Pic v) - pic kat sabah..suka sbb suma ada.. photographernye abg ipar aku je xde

Pic vi) - pic dgn rumet.. suka sbb even ms ni penat, tp pic ni masih kelihatan hot..kan rumet? haha~

Pic vii) - pic dgn alesya.. suka sbb dia chubby sgt!

4) When was the last time you ate pizza?
- last week.. ajak kakak mkn domino's je since aku mls nk masak..hehe

5) The last song you listen to?
- lagu cte CONAN.. ank buah aku la bukak astro ceria tgk cte tu..hehe

6) What are you doing right now besides this?
- online..cek email..update blog ni la..

7) What name would you prefer besides yours?
- xmo dah nama len.. nama aku dah cukup best..haha~

8) People to tag:
i. deyna
ii. wani
iii. nabila
iv. anis
v. rosli

9) Who is number 1?
- course mate yang sekelas since masuk utp

10) Number three is having a relationship with?
- erk, tanya dia bley?

11) Say something about number five?
- SV mate, bley ke?hihi

12) How about number 4?
- course mate juge~

13) Who is number 2?
- blog mate..hihi

2 comments:

nUrHiDaYaH said...

haha..
pict kite mmg hot!
hot deghu2..remember?haha~

ZirCon gurL said...

kite bkn hot deghu2 je, semua2 pon hot..haha~