Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, July 3, 2009

keja apa kak?

salam...

lama tol aku x update blog..
ye la, aku kan bz.
bz wat pe ek?
keja?
eh, aku mana ada keja tetap lagi

tp stakat ni, aku ada keja gak
kejanya ialah jaga anak2 buah aku
hee~

boleh dikatakan aku dah jaga semuanya stakat ni
tp plg byk jaga d only one niece la

n recently, my sis dpt baby baru
adik kepada yg gurl ni
nk tgk pic, masuk cni
aku guna laptop akak aku ni, so mls nk cr pic..
amek dr blog rumet je la k.. =p

n skang derang kt umah aku since akak aku nk balik pantang kat umah ni
senang katanya duk ngn mak
tau apa le mkn, n apa xle mkn

so now aku dah ada anak buah 7 orang yg 6 nya suma laki.. ngee~
mmg lasak2, dah nama laki kan
mmg mencabar la jg dak2 ni

tp aku sgt enjoy
mmg banyak karenah derang ni, tp akan ada certain part yg kita akan tersenyum sendiri bila ingt2 balik
n i hope i could gain a lot of experiences about kids
so sng di masa hadapan
ceewah~ =p

3 comments:

nAz said...

practice utk masa hadapan! *wink2

nUrHiDaYaH said...

curi gmba aku!!
haha~

"n i hope i could gain a lot of experiences about kids
so sng di masa hadapan"
-kdengaran tagei di situ.heheh
pape pn bg aku dulu!!!
haha~

ZirCon gurL said...

nabila- yeah, practice2.. haha~

dayah- erk, jeles ke? haha~
xpe2 ko dlu, aku x kesah.hehe
aku jz nk blaja lu jaga2 budak..hehe