Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, April 29, 2009

adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta

semalam baru aku berjaya abiskan tgk one in the million
tp tu pun, aku tgk part tomok ja
haish, tersuka lak kat dia skang bila tgk OIAM neh!
oops!

dulu..
aku mmg benci sgt2..
dgr suara pon xlalu dah, dgn sengau2 tu
tmbah nak tgk muka..
bajet dia hot dulu dgn rambut M dia tu

tp dulu ramai kot kawan2 aku gilakan tomok
eeei..xle trima aku!
smpai ada newboyz buat konsert kat alor star, ada yg pengsan
apekah????

tp skang..
klu ada org nak pengsan tgk tomok..aku rs ok kot..
sengau2 dah ilang
suara dan makin mantap!
siyes!!
(#_@)

itula...
benci..
pepatah ada kata, jangan terlalu membenci..
lama2 boleh suka atau jatuh cinta
aku rasa pepatah ni ada betulnya..

tp tajuk xada kena mengena dengan tomok k
klu untuk tomok, kena nyanyi cmni..
"adakah perasaan benci itu sebenarnya akan suka..."

wink (^_*)

siapa lagi x tgk tomok?
sila ke sini~

8 comments:

Jazlin Ernida said...

yezza. go tomok go go go! HEEEEE :D

sourplum said...

rmbut M.. hehe

Dayana said...

aku rase tomok menang ah. sape je lagi yang tinggal? esther memang tak ar. aweera lagi r. eh, sape lagi hah?

ZirCon gurL said...

alin- yeah!! tomok kaman2!!haha~

deyna- aku rs tomok menang aaa.esther ntah pape.. n aku pon nk tomok menang.. tinggal pon derang 2 kot..

sourplum- rmbut M dia mmg xle blah..haha~

intan baizura said...

hhehehe..same cam my rumet..beriya2 ckp tomok bes..hahhaa..but nway die da berubah la.hahha

nUrHiDaYaH said...

cehh,lagu oh bulan plak..haha~
btol2,go tomok go!!
tp aku time suara die sengau dulu pn aku suke gile!
snggup bli cd die tu!!
haha~
nmpknye x sia2 la aku suke tomok dr awl.yeahh~
eh,oyeahh~

nAz said...

ak minat tomok dari dulu!

seb bek laa da x sengau..

hahaha..

ZirCon gurL said...

intan- miss A pon suke ke?haha
seb baik dia dah brubah~

dayah- ko beli cd?? aku xtau pon..haha tergamak ko!! tp seb baik dia dah ok!!

naz- same je ko ngn rumet aku.dr dlu minat..xle blah!!haha~ skang xpe la..=p