Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, March 27, 2009

mainan besi

salam...

aku xtau pe nama sebenar mainan ni..
so aku namakan Mainan Besi..hihi
tp b4 ni aku started maen gne nana nye besi..
ms tu en apit yg bwk..aku rs tertarik lak cr solve kan die..
cm agak susah la nk solve kan..
bak kt en hafiz.. le gne tok uji IQ org yg nk dtg minang
sape le solve, die dpt..
bajet hot nk wt test smpai cmni..haha~

n balik cuti ni..
aku belek2 brg aku dpt dr petrosains..aku jmpe bnda ni
so br aku tau main die cmne!
b4 ni aku ingt key-chain ke ape..haha~
gle batak tol aku..haish..

so apa mainan besi ni?
jom tgk~

mainan 1:

mula2 rupanya cmni...
ni la rupanya bila dah solve!


mainan 2:ni ada 3 benda nk kna separate-kan
ni 1 dah berjaya di keluarkanyeay! berjaya separatekan sume!!


mainan 3:

waaa~ ni aku xpat separatekan lg
any1 want to help me out?
huh~

p/s: apa nama bnda ni sbenarnye ek?
aku tau maen je..hihi
tu pon xtau nk solvekn yg ni..
agak lampi..ades..


4 comments:

nUrHiDaYaH said...

haha..
ko pon ade rupenye mainan nih!
br tau ke?hehe~
lg bnyk dr nana nye lak tu!

ZirCon gurL said...

haha~
tu la psl..aku pon x prasan aku de bnda ni..
maybe aku prasan, tp xtau main cmne!haha~

hafizuddin said...

apit tu encem oooo .. stakat mainan besi nih ... kacang je dia dia kacing ksi siap

ZirCon gurL said...

erk..sy xckp..
klu en. apit tu rs cmtu..ha dia sndri la pk.. =p