Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, October 10, 2008

menangkah kita?

salam...

aidilfitri itu adalah hari kemenangan bg org2 berpuasa kan..
tp sebagai budak utp..
credit to final year student..cuba define M.E.N.A.N G tu wahai teman2..
pulang ke utp..perkara2 berbangkit utkku (juga menyebabkan aku harus bgn dr tdo yg kurang enak):

test Malaysian studies: 18/10/2008
*aku tidak meminati sejarah since sekolah ok*

project Malaysia studies. due date: 17/10/2008

test EIS: 20/10/2008
project EIS, due date: 24/10/2008

quiz SBE: 13 n 21/10/2008

business plan due date: next week

case study n presentation: next week

FYP final report: next week seminar: kol 3pm nnt..

FYDP presentation: next 2 week

bulan 10...
kepada wani..daku juga ingin lari dr bulan ini di tahun ni..

to whom it may concern:
plss jgn terlalu mengikut atimu di waktu2 genting begini..
otakku sudah cukup berselirat seperti akar tunjang..
jgn terlalu ikutkan perasaanmu tnpa memirkan keadaan org laen..
mungkin org laen lebih menderita drmu..
kamu bisa berubah dlm seklip mata..
kamu bisa berprasangka dlm sehela nafas..
suma itukan dugaan utk kita yg lemah ni..
i'm so sorry...
*aku tidak lg tegar utk sume itu*


::so, ayuh kwn2 kita lalui semester ini dgn tenang sempena bulan yg mulia ini..::

~selamat berpuasa 6 kpd teman2 yg berpuasa~

5 comments:

iNz said...

x aka tidak aka tak~

can we skip october and november?

dan terus menikmati disember tanpat gangguan mental dan jiwa?

huu....

ZirCon gurL said...

yeah!

no need october n november

so..1000 apology to those who born in these 2 'terrible' months..

aaah...want december!
*mesti rumet aku suke ni..*

nUrHiDaYaH said...

waahh~
aku suke december..
wee~
trus ke december,tnpa ade october dan juge nov.hikhik!

eira eixora said...

tapi december sy kena stay kat utp bt fyp...huhuhu =(

ZirCon gurL said...

moj yot mojjj~

cian kamu anis..saba la ek..
kejap je..
nnt xdtg utp da.hihi