Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, October 27, 2008

cinta monyet?

salam... =)

korang ada cinta monyet?
mesti ada kan?
aku rs aku byk cinta monyet..haha
ye la, zaman2 skewl kan.
sat2 minat kt org tu, sat2 minat kt org len..
tp le x nk ckp byk2 org minat kt kita lak..
haha
tu consider cinta monyet x? =p

aku terdetik nk ckp psl ni sbb aku br trima kad kawen
ada sorg ayh kwn aku ni dtg anta kad..
i was asking who's going to get married
rupa2nya abg kwn aku..
n abg dia tu dulu pnah la nk tackle aku..
klaka gile bile ingt2 balik
skolah rendah lg lak tu ms tu..haha~
tu la one of cinta2 monyet yg terlibat..hehe

n aritu pon ms sorg senior lama call, dia ada update sapa antara kwn2 dia yg dah kawen..
n aku ada dgr yg kwn dia sorg tu dh kawen..
ms skolah dulu pnah nk tackle aku n kawan aku, tp dah kawen dh skang..
haha~

aku tumpang epi la derang suma dah kawen..n nak kawen..
suma2 zaman skolah tu mmg kenangan la..
klu ingt2, mmg le gelak sendirik ni..hihi

now i'm waiting for my batch wedding:
- SKL 1993-1998
- SMKAY 1999-2001
- SMKS19 2002
- SMKY 2002-2003
- KMPP 2004-2005
- last but not least, UTP 2005-2009

so korang2 jgn lupa ek jemput aku klu nk kenduri..
especially apy ye..ayah ang dah bg green light tu..haha~

insyaAllah sampai klu xde aral melintang..
klu kenduri aku, jgn tanya..sensentip..haha~
=p

5 comments:

hafizuddin said...

erk . . tidak . . tidak . . kabar angin aje . . sob . . sob

mari nafi kn rmai2 . .

=p

Jazlin Ernida said...

wah banyak cinta monyet ko. haha, aku macam takde langsung je.

cepat cepat kawin :P

ZirCon gurL said...

apy..tu bkn khabar angin la..
btol tau..

ala alin, tu sume zaman skolah le la..
simpan wat kenangan..
klu lupa, bc blog le ingt blk..hehe
ko xde la cnta monyet, dh stick 1 dr dlu..=p
alin kawen ngn en.pundak, sile jemput ye..hihi

nUrHiDaYaH said...

cinta monyet?
aku ade ke x ntah..
aku kan baik,xde cintan cintun ni.hihi~

ZirCon gurL said...

haha
yela yot..
only me know it..
i know u love me..
x.o.x.o kang..haha~