Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, September 21, 2011

selamat hari raya 6!!!!

ok aku tau, aku dh lmbat utk wish selamat hari raya 6 kan... 
tp aku nk wish gak,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!!
 MAAF ZAHIR & BATIN!!!!

syuku... dpt gak beraya 6... to cik rumet, daku menunggu mu utk beraya bersama next wik..
jia you!!!!

ok, raya taun ni kaler cekelat ye... ye cekelat...itulah tema umah aku taun ni...
aku dh xminat sgt, tp since ayah dh dpt kain kaler tu, so sume pon  ikot la ayahanda..hehehe

check it out!!!


4 beradik pmpuannnn with eldest niece

 lelaki2...

 gegirls with mom!!!

 family abg balik ptg raya

 3rd day of raya..balik kmpung mak @ Tokai, Kedah...
ni kat umah adik mak..mak de sorg je adik...

ok, done! =)

4 comments:

xi da ya said...

bestnye dah raya!!huhu~
nantikan aku next week k!hehe..
mane tau leh menyambut raya bersama.haha~
cekelat is my previous raya theme,so thn dpn ko mesti hitam lak sbb thn ni aku dh hitam!
eh,bukan aku hitam,tp tema hitam k.hahaha~

ZirCon gurL said...

kaman2.. u can do it!!!!
ko last sok kan?
mggu depan kite p raye..hahahaha

taun depan xde tema, baju kawen trus kot..muahahhaa~

Iwanski said...

sempat2... raya sebulan..

ZirCon gurL said...

Iwanski- yezza!!! :D