Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, July 27, 2011

Tonsillitis Acute


pernah dgr perkataan tu?

xpon ayat mudah sket namanya radang Tonsil ataupon tonsil bengkak..

i'm sure ramai yg pernah kena sakit ni...

n now aku plak kena... sakit mcm mana??? adui... xtau nk explain la..

nk makan xle, nk minum xle..nk telan air liur pon sakit..

xsalah aku, aku mcm pernah kena sakit ni, tp ms budak2 la..

nk tau lebih lanjut, boleh layari sini & sini

bila aku bc, sakit ni selalu melanda budak2 5-15 thn.. tp aku dah 24 tahun kot!huhu

tula, sakit x kira umur kan..xkira masa..

n alhamdulillah kena plak minggu ni.. klu minggu depan, masa tgh puasa?

ha, tu sebabnya, semua yg berlaku pasti ada hikmahnya.. :-)

n aku MC today...adui... borink gak duk umah ye...huhu

sok aku mesti kembali bekerja!

doakan aku cepat sembuh ye! so le mkn puas2 b4 puasa.. heeee~ =D

3 comments:

Mr N said...

salam.. hai .. comel la awak.. =)..

kalau ada masa lawat blog saya =)

teme said...

sy prnah kena radang tonsil!!!
perrghhhhh!! seksa!!!!

dah ok la nie??

ZirCon gurL said...

teme- dah ok..alhamdulillah.. =)